Digitaal Platform

Digitaal de les volgen & opdrachten maken via teams

Smartschool, Teams… alles om leren op afstand mogelijk te maken!

Je krijgt meer taken en opdrachten online van leerkrachten. Je zal stukjes les te zien krijgen die leerkrachten thuis maakten. Aan de hand van deze filmpjes en uitleg ga je zelfstandig te werk. Daarnaast kan je via deze weg ook extra uitleg vragen, videochatten met je leerkracht enzovoort.

Heel de school zal werken met Teams. Er kan wel nog gemaild worden via Smartschool, maar alle communicatie zal via dit nieuwe platform gebeuren.

Om Teams te installeren kan je op het onderstaande documenticoon drukken en het stappenplan downloaden of naar beneden scrollen om het stappenplan via de schoolwebsite te volgen.

Miniemeninstituut

Stappenplan

01. Start?

Klik op onderstaande knop om naar het digitaal platform van onze school te gaan.

02. Gebruikersnaam?

Je gebruikersnaam is je smartschoolaccount gevolgd door @stud.miniemeninstituut.be.

Voorbeeld: Kim Verbeek is geboren op 2 september 1997.
Kims login: KV020997@stud.miniemeninstituut.be

03. Wachtwoord?

Je wachtwoord is hetzelfde wachtwoord dat je op school gebruikt om een wifiverbinding tot stand te brengen of aan te melden op de schoolcomputers.

 Ik ben mijn wachtwoord vergeten? Dan mail je via Smartschool naar je klastitularis die een nieuw wachtwoord voor je aanvraagt.

04. Afbeelding: Teams

Op het platform kan je heel wat raadplegen zoals o.a. je mailbox en je Onedrive. Je kan ook Office en Teams installeren. Klik op het icoon/afbeelding Teams.

05. Digitale uitleg

Via de volgende link kom je meer te weten over Teams. Je leert wat er allemaal mogelijk is via Teams en hoe dit precies werkt.

 

06. Gelukt?

Stuur een chatbericht in Teams naar je klastitularis om te laten weten dat je je succesvol hebt kunnen aanmelden. Heb je nog een vraag, dan stel je die ook aan je klastitularis.

Leerlingen

Dagen school

Studiedomeinen

Jaar oude school

Contact

Adres: Diestsestraat 163, 3000 Leuven

Telefoon: 016 / 31. 90. 00

Email: info@min.ksleuven.be

Schooluren: 08:35 tot 15:40 uur