Eerste schooldag!

Beste leerling

Je bent voor het schooljaar 2020-2021 ingeschreven in het Miniemeninstituut. Wij verwelkomen jou graag op school en bezorgen je hierbij een overzicht van het verloop van de eerste schooldagen.

Leerlingen die werden ingeschreven in 1B, 2BVL, 3OR en 4 OR komen naar school voor de boekenverkoop. Zij werden reeds op de hoogte gebracht over het tijdstip waarop deze boekenverkoop doorgaat. Je vindt de informatie ook nog eens op onze website www.miniemeninstituut.be

Leerlingen die zich inschreven in een andere klas hebben intussen hun boeken online besteld. Zij ontvangen hun boekenpakket op 1 september op school. Als het intussen nog niet gelukt is je boeken te bestellen, moet je hier dringend werk van maken. Info over de procedure die je hierbij moet volgen, vind je op de website van de school www.miniemeninstituut.be

Op 1 september verwachten wij iedereen op school voor een kennismaking met de titularis en de school, voor het afhalen van de boeken en voor het afhandelen van een aantal administratieve zaken. Die dag overlopen wij met de leerlingen ook alle coronamaatregelen die op school moeten nageleefd worden. We verwachten iedereen met mondmasker! Om de eerste dag geordend en in veilige omstandigheden te laten verlopen, ontvangen we jullie in gespreide groepen :

  • leerlingen van 1B, 2BVL en het derde leerjaar van 8.30 uur tot 11.30 uur
  • leerlingen van 4 Handel, 4 Handel-Talen en 4 Toerisme van 9.00 uur tot 11.30 uur
  • leerlingen van 4 OR van 9.30 uur tot 12.00 uur
  • leerlingen van 5 Boekhouden-Informatica, 5 Handel, 5 Informaticabeheer, 5 IPM en 5 Toerisme van 10.00 uur tot 12.00 uur
  • leerlingen van 5 Office en 5 Retail van 10.30 uur tot 12.30 uur
  • leerlingen van 6 Boekhouden-Informatica, 6 Handel, 6 Informaticabeheer, 6 IPM en 6 Toerisme om 11.00 uur tot 13.00 uur
  • leerlingen van 6 Office, 6 Retail, 7BS en 7RV van 11.30uur tot 13.30 uur

Vanaf 2 september wordt iedereen om 8.30 uur op school verwacht en start het gewone lesverloop.

Wij kijken er naar uit jullie op 1 september te ontmoeten,

Greet Cauwenberghs
directeur Miniemeninstituut