Infoavond 10 september 2019

Sep 6, 2019

Beste ouders

De eerste schooldag zit er voor uw zoon/dochter alweer op. Hopelijk was het voor hem/haar een blij weerzien met leerkrachten, vrienden en vriendinnen of een leuke kennismaking met een nieuwe school, nieuwe leerkrachten en nieuwe medeleerlingen.

Wij kunnen ons voorstellen dat ook u – als ouder – heel wat vragen hebt. Of misschien bent u gewoon nieuwsgierig welke leerkrachten uw zoon/dochter dit schooljaar zullen begeleiden.

Daarom organiseren wij op dinsdag 10 september 2019 een infoavond voor de ouders. Voor de ouders van wie zijn/haar dochter/zoon dit schooljaar afstudeert, is er een afwijkende uurregeling.  De klastitularis en de vakleerkrachten van uw  zoon/dochter zullen die avond een overzicht geven van wat hem/haar dit schooljaar te wachten staat. U krijgt ook uitleg over de digitale agenda en over de co-account (Smartschool), die u als ouder wordt toegewezen zodat u de resultaten van uw zoon/dochter op de voet kan volgen.

Planning & uurregeling (3-5 TSO en 6BSO):

19.00 uur: uitleg door de klastitularis

Aansluitend: afsluiter met een drankje

Planning & uurregeling (6TSO en 7 BSO):

 18.30 uur: uitleg door klastitularis

19.30 uur: uitleg door een stafmedewerker Onderwijscommunicatie UCLL/KULeuven

over verder studeren in het hoger onderwijs.

Aansluitend: afsluiter met een drankje